Vaihtokaara Oy

Luotettava, asiakaslähtöinen ja kotimainen autoliike

Vaihtokaara – Autot aina edulliseen hintaan. » Vaihtokaara
Vaihtokaaran ensimmäinen toimipiste avattiin Raisioon vuonna 2018
Vaihtokaara Oy | Suomen Vahvimmat Platina 2021–2023 | Asiakastieto » Vaihtokaara
Vaihtokaara on Asiakastiedon Suomen Vahvimmat yritys
Vaihtokaara on Kauppalehden Menestyjät 2021 -yritys » Vaihtokaara
Vaihtokaara on yksi Kauppalehden menestyjäyrityksistä
Vaihtokaaralla on Korkein luottoluokitus AAA – Bisnode 2020. » Vaihtokaara
Vaihtokaaralla on Bisnoden korkein AAA luottoluokitus

Toimipisteiden yhteystiedot
Vaihtokaara Vantaa Airport
Vaihtokaara Lempäälä
Vaihtokaara Raisio
Vaihtokaara Tuusula
Vaihtokaara Hyvinkää
Vaihtokaara Pori
Vaihtokaara Porvoo
Vaihtokaara Närpiö

Vaihtokaara – Autot aina edulliseen hintaan

Videolla kerromme toiminnastamme, arvoistamme ja tavoitteistamme merkittävänä kotimaisena autokaupan toimijana.

Vaihtokaaran tarina alkaa vuodesta 2018, jolloin alalle jo harjaantuneet automyyjät päättivät alkaa yhdessä toteuttamaan oman näköistään autokauppaa, jossa osataan palvella niin tietämättömiä ensiauton ostajia, kuin alan harrastajiakin. Ensimmäisen Vaihtokaaran ovet avattiin keväällä vuonna 2018.

Yrityksen virallista vahvistamista odotettiin kuin kuuta nousevaa, samalla rakentaen Raision hallia. Vihdoin yrityksen virallisen rekisteröinnin vahvistuksen myötä kaikki oli toimintavalmista ja autoliike avattiin. Myymälään valmiiksi hankitut ensimmäiset 10 autoa myytiin kotiintoimitettuina viikossa.

Vaihtokaaran toiminta-ajatus

Vaihtokaaran perustamisen pohjana oli ajatus aidosti palvelevasta automyymälästä, jossa asiakkaalle kerrotaan asiat kuten ystävälle tai naapurille. Palvelulähtöisyys ja asiakasorientoituneisuus ovat Vaihtokaaran kulmakivet. Asiakaskeskeisyyden lisäksi Vaihtokaara haluaa olla työpaikka, jonne tosissaan halutaan töihin. Henkilöstöä on juuri sopiva määrä ja hierarkia on matala. Tämä mahdollistaa henkilöstölle jatkuvan oppimisen alalla ja mahdollisuuden kasvaa yrityksen mukana. Matala hierarkia yrityksessä tarkoittaa myös pieniä hallinnollisia kuluja. Tästä syystä Vaihtokaaran autot ovat huomattavan edullisia verrattuna useisiin toimijoihin.

Kasvava ja kehittyvä autokaupan toimija

Vaihtokaara on yksi suurimmista yksityisomisteisia autoliikkeistä Suomessa. Myymälöiden määrää on tarkoitus kasvattaa vuosien edetessä, jotta ympäri Suomen olisi mahdollisuus asioida luotettavassa, vastuullisessa ja rehellisesti palvelualttiissa autokaupassa.

Vaihtokaara palvelee tälläkin hetkellä asiakkaita, joilla ei ole mahdollisuutta asioida liikkeessä. Auton esittely hoidetaan puhelimitse ja videoyhteydellä ja päätöksen jälkeen ostaja saa auton kotiintoimitettuna. Kotiintoimituksissa meillä on selkeä tavoite: Asiakkaan halutaan toteavan ”VAU!” sillä hetkellä, kun auto tuodaan pihaan. Autot toimitetaan siistinä, täysin kuvausta vastaavana, nopeasti ja edullisesti.

Perustajat kertovat

 » Vaihtokaara
Meidän autoihimme ei tarvitse pettyä. Tarkastamme myytävät automme huolella ja haluamme, että asiakas tietää mitä on ostamassa, vaikka oma autotuntemus ei olisikaan vahva. Nämä ovat asioita, joita toivomme, että myös asiakkaamme kertovat eteenpäin.

Harri Viljanen

 » Vaihtokaara
Meillä kaikki voivat lähestyä ketä tahansa. Meiltä löytyy vastaus kaikkeen talon sisältä ja kaikki tekemämme perustuu puhtaasti kokemukseen. Kokemusta talon sisältä löytyy yhteensä yli 100 henkilötyövuotta. Se on melko vankka pohja.

Hannu Leino

Vaihtokaara
ja vastuullisuus

Ympäristövastuu

Autoalalla on suuria mahdollisuuksia tukea ympäristöä. Hankimme valikoimaamme jatkuvasti lisää hybridi- ja täyssähköautoja. Olemme myös Suomen Autokierrätyksen jäsenyritys.

Asiakasvastuu

Tavoitteemme on palvella asiakkaitamme asiakkaillemme mieluisimmalla tavalla. Otamme jatkuvasti vastaan asiakkaidemme ehdotuksia ja pyyntöjä luodaksemme autokaupasta helppoa ja luotettavaa. Kannamme asiakkaamme puolesta myös vastuun sekä vaihto- että tuontiautojen osalta. Kaikki sopimukset tuontiautoista tehdään Vaihtokaaran nimissä ja asiakas on tekemisissä sopimusten osalta ainoastaan Vaihtokaaran kanssa.

Yhteiskuntavastuu

Vaihtokaara on täysin kotimainen ja yksityisomisteinen. Vaihtokaaran taloustiedot ovat julkisia ja maksamme verot ja muut yhteiskunnalliset kulut lakien mukaisesti Suomeen. Kasvavana yrityksenä haluamme olla myös luomassa Suomeen uusia työpaikkoja. Yrityksen kasvulla osallistumme yhteiskunnallisiin talkoisiin Suomen talouden vakauttamiseksi.