Auton kuntoraportti

Kuntoraportti – Kattava tietopaketti

 » Vaihtokaara
Vaihtokaaran kuntoraportti antaa sinulle yksityiskohtaisen kuvauksen vaihtoauton kunnosta Tilaa kuntoraportti helposti verkossa ja saa se välittömästi sähköpostiisi

Toimipisteiden yhteystiedot
Vaihtokaara Vantaa Airport
Vaihtokaara Lempäälä
Vaihtokaara Raisio
Vaihtokaara Tuusula
Vaihtokaara Hyvinkää
Vaihtokaara Pori
Vaihtokaara Porvoo
Vaihtokaara Närpiö

Miksi tilata kuntoraportti?

Kun harkitset käytetyn auton ostoa, haluat varmistaa, että saat tarkkaa ja luotettavaa tietoa auton kunnosta. Vaihtokaaran kuntoraportti tarjoaa sinulle juuri tämän – kattavan ja ammattitaitoisen arvion, joka sisältää esimerkiksi seuraavanlaisia tietoja:

  • Kori ja ulkoiset tarkastukset: Raportissa kuvataan auton korin kunto, mukaan lukien mahdolliset kiveniskut, naarmut ja muut merkittävät vauriot. Esimerkiksi, jos auton etupuskurissa on kiveniskujen aiheuttamia jälkiä tai takapuskurissa on lastausnaarmuja, nämä tiedot mainitaan selkeästi.
  • Tuulilasin kunto: Tarkastamme tuulilasin mahdolliset vauriot, kuten kiveniskut ja halkeamat. Kiveniskujen jäljet tai naarmut ilmoitetaan, jotta tiedät tarkasti auton lasien kunnon.
  • Sisätilojen tarkastus: Sisustan kunto, kuten verhoilun ja sisäpintojen siisteys ja eheys, arvioidaan huolellisesti. Kerromme, jos sisusta on erityisen siistikuntoinen tai jos siinä on huomioitavia kuluma- tai käyttöjälkiä.
  • Renkaiden kunto: Kuntoraportti sisältää tarkan arvion renkaiden kunnosta, mukaan lukien kulutuspinnan syvyys. Myös esimerkiksi tieto siitä, ovatko talvirenkaat tieliikennekelpoisia, on ilmoitettu.
  • Huoltohistoria: Raporttiin kirjataan merkittävät huollot ja niiden ajankohdat, jotta ymmärrät auton huoltohistorian laajuuden.

Auton kuntoraportin tilaus – näin helppoa se on

Kuntoraportin tilaaminen on yksinkertaista:

  1. Siirry autohausta haluamasi vaihtoauton esittelysivulle.
  2. Klikkaa “Tilaa kuntoraportti” -painiketta.
  3. Täytä yhteystietosi: nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.
  4. Lähetä lomake ja saat kuntoraportin suoraan sähköpostiisi – ilman sitoumuksia ja maksutta.

Tilatessasi kuntoraportin sinun ei tarvitse sitoutua ostamaan autoa tai muita palveluita Vaihtokaaralta.

Palvelemme sinua liikkeissämme ja verkossa

Jos sinulla on kysyttävää auton kuntoraportista tai kaipaamasi tiedon löytäminen mietityttää, palvelemme mielellämme. Vaihtokaaran asiantunteva automyynti on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua löytämään täydellisen auton.

Olitpa sitten myymässä, ostamassa tai vaihtamassa autoa, palvelemme sinua kaikissa toimipisteissämme sekä verkossa. Tervetuloa Vaihtokaaraan – olemme täällä sinua varten!