Rahoitus ja auton ostaminen osamaksulla

Auton ostaminen on valtaosalle ihmisistä kodin tai muun vastaavan jälkeen arvokkaimpia hankintoja. Auton ostamista harkitaan pitkään tarveperusteen lisäksi myös hinnan vuoksi ja rahoitus on usein tärkeä osa tätä harkintaa.

Me Vaihtokaaralla tarjoamme kaikkiin myytäviin autoihimme rahoituksen käsirahalla tai ilman, juuri sinun toiveidesi mukaan. Rahoituksemme on täysin räätälöitävissä maksukykysi mukaiseksi niin kuukausieriltä, kuin myös mahdolliselta loppuerältä.

Henkilöstömme takaa sinulle sopivan rahoitusratkaisun

Auton rahoitus- ja osamaksusopimus tehdään autokaupan yhteydessä liikkeessämme tai vaihtoehtoisesti puhelimitse yhdessä osaavan ja lämpimän asiakaspalveluasenteen omaavan henkilöstömme kanssa.

Rahoitushakemusta ei ole tarvetta tehdä etukäteen, sillä olemme kilpailuttaneet edullisen rahoituksen jo puolestasi. Rahoitussopimus edellyttää, että hakijalla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Jos olet vaihtamassa autoasi, voit myös aloittaa etsimällä sinulle sopivan auton autohaullamme. Jokaisen auton sivulla on kattavat yhteydenottotavat, joiden avulla saat helposti ja nopeasti yhteyden asiantuntevaan ja palvelemaan automyyntiimme!

Ota yhteyttä

Halutessasi voit kysyä rahoituksesta auton ostamisesta osamaksulla alla olevaa lomaketta hyödyntäen.

Yhteydenottotapa(Pakollinen)
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Vaihtokaara – Palveleva autoliike

Autot aina edulliseen hintaan.