Rekrytointi

Tule meille töihin – haemme lisää osaajia kasvavaan joukkoomme

Palveluksessamme työskentelee tällä hetkellä lähes 60 autoalan asiantuntijaa kahdeksassa eri toimipaikassa. Toimintamme kasvaessa etsimme joukkoomme lisää Vaihtokaaralaisia. Julkaisemme tällä sivulla avoinna olevat paikat. Voit myös laittaa avoimen hakemuksen, mikäli paikkoja ei ole avoinna.

Tutustu videolta Vaihtokaaraan yrityksenä ja työnantajana!

Työntekijämme kertovat

Lue alta myös mitä työntekijämme sanovat meistä!

 » Vaihtokaara
Aloitin Vaihtokaaralla pian avaamisen jälkeen. Taustani on myyntimaailmassa, mutta eri alalla. Olen vuosien varrella kasvanut alaan, ja minulle suodaan joka päivä mahdollisuus oppia lisää. Meillä on loistava ilmapiiri. Parhaita puolia työskentelyssä on reipas meininki; meillä vastataan kysymyksiin ripeästi sekä sisäisesti että asiakkaiden suuntaan ja saamme kaupat tehtyä nopeasti

Jani Tuokko, automyyjä

 » Vaihtokaara
Olen työskennellyt aikaisemmin autojen parissa kuljetusalalla. Jo haastattelussa tuli fiilis, että tänne haluan jäädä. Täällä on energinen porukka ja hyvä yhteishenki. Yrityksen johto on kekseliästä porukkaa, jotka kehittävät jatkuvasti uutta ja kuuntelevat sekä meitä että asiakkaita.

Rasmus Oksanen, automyyjä

Avoimet
työpaikat

Hae töihin Vaihtokaaraan

Avoimet työpaikat löydät alapuolelta. Klikkaamalla kunkin työpaikan kohdalta Hae paikkaa pääset työpaikkailmoitukseen, josta voit jättää hakemuksen kyseiseen tehtävään.

Jos avoimia paikkoja ei ole saatavilla tai sinulle sopivaa tehtävää ei löydy, voit jättää avoimen hakemuksen. Hakemus löytyy tämän sivun alaosasta.

Automyyjä, Porvoo

Työn kesto: Toistaiseksi
Työaika: Kokoaikatyö
Haku päättyy: 5.5.2024 23:59

Avoin työpaikkahakemus

Nimi(Pakollinen)
Osoite(Pakollinen)
Työ/tehtävä, johon hakeudun(Pakollinen)

Ensisijainen työsuhdetoivomus(Pakollinen)
Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 1 MB, Max. tiedostot: 3.
    Voi liittää avoimen hakemuksesi sekä CV:si word- tai pdf-formaatissa. Sallitut tiedostomuodot: pdf, doc, docx. Max. 3 tiedostoa à 1MB.
    Voit kirjoittaa tähän tekstikenttään lisätietoja liittyen hakemukseesi, esim. ajanjakson, jos haet osa-aikaista – tai kesätyötä tai yhteyshenkilösi nimen, jos olet keskustellut työtehtävästä aiemmin esim. puhelimitse tai s-postitse.
    Mistä kuulit meistä?(Pakollinen)