Tuontipalvelu – Vaihtokaara

Vaihtokaaran tuontipalvelulla yksilöllinen auto helposti ja vaivattomasti.

Laadukas tuontiauto ilman huolta ja vaivaa

Sinun ei tarvitse huolehtia yksinkertaisesti mistään! Hoidamme koko toimenpiteen puolestasi ja ilmoittamamme hinta pitää aina sisällään kaikki tuonnista sekä rekisteröinnistä aiheutuvat kustannukset. Kerrot vain toiveesi meille, niin etsimme juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Lähetä yhteystietosi sekä toiveidesi mukaisen auton tiedot sähköpostitse osoitteeseen tuontipalvelu@vaihtokaara.fi. Tämän jälkeen aloitamme auton etsinnän ja olemme sinuun yhteydessä välittömästi sopivan vaihtoehdon löydyttyä. Tässä vaiheessa myös ilmoitamme auton tarkan hinnan. Lähetä rohkeasti tiedustelu, sillä palvelu on täysin maksuton!

Vuosien kokemus tuontiautoista

Henkilökunnallamme on vuosien kokemus tuontiautoista ja kaikki autot tulevat joko Ruotsista tai Saksasta. Autojen hankinta tapahtuu yhteistyökumppaniemme kautta, joiden kanssa olemme toimineet vuosien ajan. Yhteistyökumppanimme selvittää aina autojen historiatiedot sekä kunnon perusteellisesti. Teet aina kaupan Vaihtokaaran kanssa, joten mahdollisen ongelmatilanteen sattuessa myös asioiden hoitaminen tapahtuu kanssamme. Tuontiauton ostaminen kauttamme on siis täysin riskitöntä.

Otamme mielellämme autosi vaihtoon ja tarvittaessa lunastamme loppuvelkasi. Tarjoamme myös tuontiautoihin rahoituksen sekä kaikki muut kattavat lisäpalvelumme.

Ota yhteyttä!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Autot aina edulliseen hintaan!

Vieritä ylös