Vaihtokaara – Palveleva autoliike » Vaihtokaara

Edulliset vaihtoautot, laaja valikoima ja joustavat rahoitusratkaisut

Vaihtokaara on yksi Suomen suurimmista yksityisomisteisista autoliikkeistä. Olemme ylpeitä tarjotessamme asiakkaillemme laadukkaita käytettyjä autoja kilpailukykyisin hinnoin. Onpa sinulla sitten haussa edullinen farmariauto, automaattivaihteinen sähköauto tai vaikkapa nelivetoinen dieselauto, löydät varmasti unelmiesi auton laajasta liki 600 vaihtoauton valikoimastamme. Tutustu käytettyjen autojen valikoimaamme, ja etsitään yhdessä juuri sinulle sopiva vaihtoauto, oli sitten kyseessä MG, Polestar tai Tesla, avoauto, tila-auto tai hyötyajoneuvo, vähänajettu edullinen kakkosauto tai jokin aivan huippuluokan vaihtoauto.

Valikoimastamme on helppoa etsiä tiedot autosta kuin autosta. Vaihtokaaran ajoneuvohaku auttaa sinua löytämään uuden autosi sopivilla kriteereillä (merkki, malli korimalli, käyttövoima, vuosimalli jne.). Saat meiltä vaihtoauton joustavalla rahoituksella helposti jopa ilman käsirahaa, ja autoa ostaessa hinta on aina edullinen.

Suositut käytetyt autot – vaihtoauto juuri sinun tarpeisiisi

Meillä Vaihtokaarassa on monipuolinen valikoima suosittuja automerkkejä ja malleja, ja löydätkin helposti vaihtoauton, jossa on juuri sinun haluamasi käyttövoima ja korimalli (esimerkiksi automaatti farmari tai manuaali avoauto). Tutustu lähes 600 vaihtoauton tarjontaamme ja etsi uusi käytetty auto rahoituksella tai ilman.

Suositut automerkit:

Korimallit ja käyttövoimat:

Käytetyt autot jopa ilman käsirahaa

Vaihtokaara tarjoaa laajan, jopa 600 vaihtoauton valikoiman (etuveto, takaveto, diesel, bensiini, hybridi, sähkö, kaasu jne.), ja voit tehdä autokaupat jopa ilman käsirahaa. Meillä hinta on aina edullinen. Rahoitusratkaisumme ovat joustavia ja räätälöitävissä juuri sinun tarpeisiisi. Ostaessa autoa rahoituksella kuukausierä halpa ja mahdollinen loppuerä helposti sovittavissa.

Vaihtokaaran palvelut – vaihtoauto helposti ja turvallisesti

Vaihtokaara tarjoaa monipuolisia palveluita, jotka tekevät auton ostamisesta ja omistamisesta helppoa ja huoletonta. Tutustu alla oleviin palveluihin, joilla uuden autosi hankkiminen on vaivatonta:

Vaihtokaaran autoliikkeet palvelevat sinua auton hankinnassa

Vaihtokaara toimii kahdeksalla eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Jokainen autoliike palvelee asiakkaita monipuolisesti maanantaista lauantaihin. Tutustu alueesi toimipisteeseen ja etsi käytetty auto helposti valikoimastamme. Meillä on myös kätevä kotiintoimituspalvelu.

Vaihtokaara sosiaalisessa mediassa

Ole osa Vaihtokaaran aktiivista autoyhteisöä seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa. Pysyt ajan tasalla ajankohtaisista tarjouksista, tapahtumista ja autoalan uutisista. Liity mukaan ja ota osaa keskusteluun!

Tervetuloa Vaihtokaaraan – Autot aina edulliseen hintaan!


Perheesi ansaitsee tilavan ja mukavan matkustamon. Vaihtokaara tarjoaa laadukkaita ja tilavia autoja, jotka tekevät perheen kanssa matkustamisesta nautinnollista. Tutustu valikoimaamme (esim. vähän ajettu tila-auto) ja löydä vaihtoauto, johon mahtuu koko perheesi!

Edulliset kakkosautot laadusta tinkimättä

Onko perheessäsi tarve toiselle autolle? Tutustu edullisiin kakkosautoihimme, jotka tarjoavat luotettavaa suorituskykyä ja vaivatonta ajamista. Vaihtokaara tuo laadukkaat autot edullisesti saatavillesi – etsi uusi kakkosautosi valitsemalla auton hinta, käyttövoima, merkki sekä malli ja tee arjestasi sujuvampaa!

Kaupunkiajoa ekologisesti ja taloudellisesti

Etsitkö ekologista ja taloudellista autoa kaupunkiliikenteeseen? Vaihtokaaran valikoimasta löydät autoja, jotka soveltuvat täydellisesti kaupunkiajoon. Pienemmät auton päästöt, suuremmat säästöt – valitse Vaihtokaaran aina edullinen hinta, ja tee kaupunkiajostasi ekologisempaa ja taloudellisempaa!

Pieni kuukausierä, suuri säästö!

Käytetty auto on mahdollista saada kotiin erittäin pienellä kuukausierällä! Tutustu Vaihtokaaran valikoimaan, jossa uuden autosi pieni kuukausierä muuttuu ostaessa suureksi säästöksi. Koe taloudellinen vapaus ja valitse auto, joka sopii budjettiisi täydellisesti. Pienellä kk-erällä suuri ilo – löydä unelmiesi vaihtoauto nyt!

Urheilulliset vaihtoautot harrastuksiisi

Haluatko tuntea vauhdin hurmaa? Vaihtokaaran valikoimasta (esim. takaveto avoauto) löydät urheilullisia autoja, jotka tekevät jokaisesta matkasta seikkailun. Tutustu harrastuksesi vaatimiin menopeleihin ja valitse auto, joka vie sinut eteenpäin tyylillä ja voimalla!

Edulliset unelmat vanhojen autojen ystäville

Etsitkö vanhempaa helmeä? Vaihtokaara tarjoaa edullisia unelmia vanhempien autojen ystäville. Tutustu valikoimaamme ja löydä auto, joka henkii ajattomuutta ja persoonallisuutta. Edulliset unelmat odottavat – tartu tilaisuuteen nyt!

Tila-autot suurelle porukalle

Suuri porukka, suuret tilavaatimukset! Vaihtokaarasta löydät tila-autot, jotka tarjoavat mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Tutustu valikoimaamme ja valitse auto, johon mahtuu mukaan kaikki tarvittavat. Tilaa on, ja mukavuus matkalla taattu!

Pakettiautot kovaan työhön

Autot kovimpiin duuneihin löydät Vaihtokaarasta. Tutustu valikoimaamme käytännöllisiä pakettiautoja, jotka tekevät työnteosta sujuvaa. Katso tästä esimerkiksi alv-vähennyskelpoiset Volkswagen Transporter -pakettiautot. Kestävät ja tilavat vaihtoehdot ovat duunarin luottokumppaneita – valitse vaihtoauto, joka tekee työnteostasi tehokasta ja vaivatonta!

Hyötyajoneuvot töihin tai harrastuksiin

Auto työhön vai harrastukseen, Vaihtokaarasta löydät hyötyajoneuvot, jotka tekevät matkoistasi sujuvia. Tutustu valikoimaamme ja valitse uusi autosi oikein. Tilaa, käytännöllisyyttä ja luotettavuutta – hyödynnä hyötyajoneuvojen tarjoama monipuolisuus!

Nelivedolla nautinnollisesti ja turvallisesti eteenpäin

Neliveto tarjoaa turvaa ja nautintoa tiellä. Tutustu Vaihtokaaran nelivetomalleihin, jotka vievät sinut perille luotettavasti ja tyylikkäästi. Oli sitten kyseessä kaupunki tai maaseutu, neliveto antaa sinulle varmuuden ja hallinnan jokaisessa ajotilanteessa. Valitse neliveto ja koe turvallisuus tiellä uudella tasolla!

Tutustu maastoautojen maailmaan ja valitse seikkailu

Maastoauto vie sinut paikkoihin, minne tavanomainen tie ei yllä. Tutustu Vaihtokaaran maastoautojen ja katumaasturien valikoimaan ja löydä vaihtoauto haastaviin olosuhteisiin. Lähde seikkailuun luotettavan maastoauton kanssa – löydä uusia reittejä autosi kanssa!

Yritysautot premium-luokassa

Yritysauton valinta voi olla ratkaiseva osa liiketoimintaasi. Vaihtokaara tarjoaa premium-luokan yritysautoja, jotka edustavat laatua, tyylikkyyttä ja uusinta teknologiaa. Tehosta liikkuvuuttasi ja luo yritysilmeesi huippuluokan autoilla. Tutustu valikoimaamme (esim. bensiini farmari tai manuaali hybridi) ja etsitään yhdessä yrityksellesi sopiva premium-auto!