Vaihtokaara – Palveleva autoliike » Vaihtokaara

Vaihtoautot laajasta valikoimasta edullisesti

Meiltä löytyy aina kattava valikoima edullisia ja laadukkaita vaihtoautoja, josta löydät juuri sinulle sopivan. Voit myös myydä autosi meille! Ostamme jatkuvasti autoja ja tarjoamme autostasi kilpailukykyisen hinnan.

Tarjoamme kaikkiin myytäviin autoihimme rahoituksen käsirahalla tai ilman, juuri sinun toiveidesi mukaan. Rahoituksemme on täysin räätälöitävissä maksukykysi mukaiseksi niin kuukausieriltä, kuin myös mahdolliselta loppuerältä.

Kotiintoimituksella auto kotipihaasi. Vaihtokaara palvelee joka hetki asiakkaita, joilla ei ole mahdollisuutta asioida liikkeessä. Auton esittely hoidetaan puhelimitse ja videoyhteydellä ja päätöksen jälkeen ostaja saa auton kotiintoimitettuna.

Vaihtokaara on vuonna 2018 perustettu suomalainen yritys, joka on keskittynyt käytettyjen autojen ja integroitujen lisäpalveluiden myyntiin.

Me Vaihtokaarassa pyrimme tyydyttämään asiakkaan tarpeet parhaalla mahdollisella tavalla. Hintamme ovat edullisia ja palvelut asiakaslähtöisiä. Me myös toimitamme autot minne päin Suomea tahansa täysin veloituksetta!

Palvelemme aina verkossa ja liikkeemme löydät Raisiosta, Porista, Närpiöstä, Lempäälästä, Tuusulasta, Vantaalta.

Seuraa meitä myös Facebookissa ja Instagramissa!