Auton ostaminen rahoituksella – Onko nyt oikea aika?

 » Vaihtokaara

Elämme tällä hetkellä aikoja, jossa kuluttajalla on oman taloutensa kanssa punnittavana monia kysymyksiä. Tilanne on heijastunut voimakkaasti myös käytetyn auton kauppaan ja muutokset kuluttajien preferensseissä ovat muuttuneet nopeastikin.

Käytettyjen autojen myynti on kuluvana vuonna supistunut noin 12 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Maailmantilanne, energiakriisi ja korkojen nousu mietityttää monia kuluttajia tällä hetkellä ja inflaatiokin laukkasi Suomessa jo yli kahdeksassa prosentissa syyskuussa.

Euroalueella inflaatio oli syyskuussa kuitenkin vielä Suomen lukemia voimakkaampaa ja Euroopan keskuspankki on jatkuvassa paineessa nostaa ohjauskorkoaan. Koroilla tulee siis jatkossakin olemaan nousupainetta ja siitä johtuen rahasta tulee kalliimpaa niin yksityisille kuin yrityksille. Vaihtokaaran tarjoama autorahoitus on aina kiinteäkorkoinen koko rahoituskauden ajan ja korko lyödään aina lukkoon kaupantekohetkellä. Kuluttajat siis maksavat koko rahoituskauden samaa korkoa, vaikka korkotaso nousisi miten korkeaksi tahansa.

Autorahoitusten kiinteät korot tulevat vääjäämättä nousemaan seuraavien kuukausien aikana, joten auto rahoituksella kannattaa ostaa nyt! Ota meihin rohkeasti yhteyttä, niin räätälöimme kuukausierän omaan talouteesi ja tarpeisiisi sopivaksi.