Tuontipalvelu – Vaihtokaara

Vaihtokaaran tuontipalvelu

Tuontipalvelu – VaihtokaaraVaihtokaaran tuontipalvelun avulla auton hankkiminen on helppoa ja vaivatonta.

Sinun ei tarvitse huolehtia yksinkertaisesti mistään! Hoidamme koko toimenpiteen puolestasi ja ilmoittamamme hinta pitää aina sisällään kaikki tuonnista sekä rekisteröinnistä aiheutuvat kustannukset. Kerrot vain toiveesi meille, niin etsimme juuri sinulle sopivan ajoneuvon. Lähetä yhteystietosi sekä toiveidesi mukaisen auton tiedot sähköpostitse osoitteeseen tuontipalvelu@vaihtokaara.fi. Tämän jälkeen aloitamme auton etsinnän ja olemme sinuun yhteydessä välittömästi sopivan vaihtoehdon löydyttyä. Tässä vaiheessa myös ilmoitamme auton tarkan hinnan. Lähetä rohkeasti tiedustelu, sillä palvelu on täysin maksuton!

Henkilökunnallamme on vuosien kokemus tuontiautoista ja kaikki autot tulevat joko Ruotsista tai Saksasta. Autojen hankinta tapahtuu yhteistyökumppaniemme kautta, joiden kanssa olemme toimineet vuosien ajan. Yhteistyökumppanimme selvittää aina autojen historiatiedot sekä kunnon perusteellisesti. Teet aina kaupan Vaihtokaaran kanssa, joten mahdollisen ongelmatilanteen sattuessa myös asioiden hoitaminen tapahtuu kanssamme. Tuontiauton ostaminen kauttamme on siis täysin riskitöntä.

Otamme mielellämme autosi vaihtoon ja tarvittaessa lunastamme loppuvelkasi. Tarjoamme myös tuontiautoihin rahoituksen sekä kaikki muut kattavat lisäpalvelumme.

Autot aina edulliseen hintaan!